Hacı Seyit Taşan İlkokulu

Vizyon: Demokrasiye, evrensel hukuk normlarına, Atatürk ilke ve inkılapları ile Milli Eğitim Temel İlkelerine bağlı aydın nesiller yetiştirmek.

Misyon: •Ne istediğini bilen •Araştırmacı •Yeniliklere açık •İnsanları doğayı ve hayvanları seven •Kendisi ile barışık tutarlı ve yeterli •Ana dilini çok iyi kullanan •Öğrenmeyi seven •Paylaşımcı ve hoşgörülü •Sanatı ve sanatçıyı seven insanları yetiştirmektir.

Başarılar: İlde ve ilçede düzenlenen yarışmalarda ilk üçte muhtelif ödüller; Kick Boks Şampiyonası Türkiye 3.lüğü; Özel okullar ÇEPRO 4.lüğü; Dyned Dil Eğitim Projesi Kocaeli İl 4.lüğü ve İlçede 1.lik;şiir yazma yarışmasında il 2.liği, ilçe genelinde yapılan resim, satranç, atletizm, masa tenisi vs. turnuvalarda dereceler, İstiklal Marşı okuma yarışması 1.liği vd...

Saatler: 08.55-14.35
Isınma: Doğalgazlı.
Yabancı Dil: 2,3 ve 4. sınıflarımızda İngilizce Dersi işlenmektedir.
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: İl ve ilçedeki spor müsabakalarına minikler kategorisinde katılım sağlanmakta ve dereceler elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Fen Bilimleri dersi kapsamında öğrencilerimiz çeşitli bilimsel etkinliklerde bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: Çeşitli alanlarda proje çalışmaları yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://haciseyittasanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayapınar Mahallesi Çitlenbik Sokak No/25 Posta Kodu/41455 Dilovası/ KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Adres: Kayapınar Mahallesi. Çitlenbik Sokak. No:25 Dilovası/KOCAELİ

Ulaşım İlçe merkezine yaya veya belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. İl merkezi ve çevre ilçelere okul önünden belediye otobüsleriyle ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindeki Kayapınar Mahallesi´nde bulunmaktadır.